hervatten van de Missen

Doordeweekse Missen

Met ingang van 2 juni zijn de doordeweekse Missen hervat. De tijden van de Missen vindt u in de agenda op deze website. Geheel volgens het protocol van de Nederlandse bisschoppen zullen er bij een Mis 30 personen aanwezig kunnen zijn. U kunt zich aanmelden bij de ingang van de kerk. Het maximum aantal van 30 personen wordt door de week nooit gehaald, dus u krijgt altijd een plaatsje.


Zondagsmis

In juni

In de maand juni mogen er maar 30 mensen aanwezig zijn bij de Mis. U moet zich daarom aanmelden. Dit kunt u doen door te bellen met de pastoor op zijn vaste nummer (0183 51 34 38) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 17u. Er zullen in juni in totaal 120 mensen naar de kerk kunnen, en dus bent u waarschijnlijk slechts één keer aan de beurt.

De Communie wordt in de Mis van 7 juni nog niet uitgereikt. Pas vanaf 14 juni kunt u de Communie weer ontvangen.

Kom niet naar de kerk als u verkoudheidsklachten hebt, of wanneer u een groot risico loopt bij een eventuele coronabesmetting.

Juli en later

Vanaf 1 juli mogen er maximaal 100 mensen in de Mis zijn. We gaan het aantal geleidelijk opvoeren om te zien wat haalbaar is. Daarvoor komt een andere aanmeldingsprocedure. U zult daar later meer over lezen op de website.

Het parochiebestuur