RK jongerenkoor Tutti

RK jongerenkoor Tutti is een koor dat houdt van zingen en daarnaast van onderlinge gezelligheid. Hoewel we door de jaren heen heel wat verschillende aantallen leden hebben gekend, bestonden we in 2015 alweer 40 jaar. Ons koor bestaat op het moment uit 20 leden. We staan alweer een aantal jaar onder leiding van onze dirigent en pianist Marcel van der Poel. Elke vrijdag repeteren we van 20:15-22:15 uur in het parochiezaaltje van de kerk. Daarna is er gelegenheid om gezellig met elkaar een drankje te doen in de kelder.

RK Jongerenkoor Tutti

Eén keer in de maand zingen we in onze eigen kerk, maar daarnaast doen we ook optredens buiten de deur. Zo zingen we eens per jaar bij de RANO, in andere kerken, en op bruiloften. Verder hebben we een weekend uit en gaan we weleens een dagje weg. Eén van onze hoogtepunten in het jaar is het jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Daar strijden we tegen andere koren in de competitie om de eerste plek.

Ook organiseren we avonden voor jongeren waarop een spreker wat komt vertellen over het katholieke geloof. Je leest er hier meer over.

Wil je meer over Tutti weten? Kijk dan op: www.jongerenkoortutti.nl